Tiden hvor en demo var nok til at sælge IT-løsninger er forbi. I dag drejer det sig om den værdi, du kan levere. Men for at kunne beskrive den værdi du bibringer, har du brug for fuldt ud at forstå kundernes forretning, hvad der driver den, samt de udfordringer de står overfor.

Learn more

Få industrier oplever så hård konkurrence som dækindustrien. Det betyder, at alle beslutninger får direkte betydning for det økonomiske resultat. Effektive og optimerede processer er ofte afgørende for, hvilken markedsposition man ender med at opnå.

Learn more

Det er vigtigt at forstå ens leverandørers finansielle situation. Benchmarking og evaluering af leverandørernes økonomi er en måde at forudse deres leveringsevner på. En enkelt leverandør kan gøre en kæmpe forskel for hele flowet

Learn more

Forskellige forsikringsløsninger giver varierende økonomiske konsekvenser for en virksomhed. Udfordringen for salgsorganisationen er at kommunikere de økonomiske konsekvenser af disse løsninger.

Learn more

I et teknisk miljø, hvor hver enkel del af håndværket kræver top performance, er det svært at engagere hele organisationen i de finansielle spørgsmål. The Visual Language of Finance™ hjælper med at fylde hullerne.

Learn more

At nå ud til alle dele af en organisation spredt over hele kloden er en udfordring. Ved at skabe forståelse for, hvordan man analyserer og arbejder med kundernes fremtidige pengestrømme og knytter dette til en klar, fælles proces, har vi defineret en global standard for virksomheden.

Learn more

Perspektiv: Intern og ekstern økonomi

Det interne perspektiv:

Engagere din organisation
 i tallene.

Læs mere

Det eksterne perspektiv:

Skabe trygghet i den økonomiske kommunikation

Læs mere

BONANZA TILBYDER

 

En komplet platform eller enkeltstående elementer

 

Kontakt os