BONANZA

Bonanza har siden 1991 hjulpet virksomheder og organisationer med et unikt alternativ til traditionel økonomiuddannelse. At lære om økonomi blot for læringens skyld er sjældent vores kunders hovedmål. Snarere ser man virksomhedsøkonomisk forståelse som et strategisk indsatsområde og en måde at skabe værdi på.

Efter at have gennemført kurser i mere end 40 lande på 5 kontinenter for over 800.000 deltagere, anses vores metode i dag beviseligt velfungerende. Folk over hele verden har stort set samme spørgsmål og holdning til økonomi. Det er fantastisk og på samme tid beroligende, at vi er på rette vej.

Vi er fast besluttede på at afdramatisere tallene og få folk til virkelig at SE økonomi, for hvad det er. Men det drejer sig ikke kun om at skabe forståelse, men mindste lige så meget om at indgyde den tryghed, der gør at folk ubesværet kan kommunikere finansiel information. Vi kalder det som regel "økonomisk" - et sprog, der kan læres ligesom ethvert andet sprog.

Når informationer deles I samtaler, der omhandler finansiel indsigt (muligheder eller risici), skal folk forstå, hvad der siges for at kunne bidrage på en værdiskabende måde. The Visual Language of Finance gør at de enkelte brikker falder på plads og skaber en solid, fælles forretningsforståelse.

Bonanza er et privatejet selskab med hovedsæde i Stockholm. Vi har kontorer i San José, USA og Danmark og er repræsenteret i Australien, Finland og Norge.

 

BONANZA TILBYDER

 

En komplet platform eller enkeltstående dele

 

Kontakt os