Komplet program eller stand-alone sessioner?

Bonanza logo

Visual Mindset

Virtuel leverance som skaber den grundlæggende forståelse for økonomi og danner grundlag for næste skridt.

Facilitated Learning

Skræddersyede, tilpassede og interaktive workshops som afmystificerer økonomi og udvikler forståelsen for de forretningsmæssige aspekter.

Performance Support

Smartphone-appen som ved hjælp af push-notifikationer sender remindere og sikrer, at den tillærte viden ikke går tabt.

Learning Round-up

Online genopfriskning og komplementering af eventuelle kompetence gab.

Tools

Digitale værktøjer og ressourcer, som gør analyse og kommunikation af økonomisk information enkel og relevant.

VISUELT MINDSET

Online introkursus, der giver den grundlæggende forståelse for økonomi.

Uanset hvor god en instruktørledet undervisning virker, kræver det både forberedelse og uddybning for at den tillærte viden forankres hos den enkelte. Derudover kan der være et ønske om at begrænse klasseværelsesundervisningen af rene omkostningshensyn. 
Ofte vælger vi derfor at starte vores uddannelse med et online kursus, så deltagerne hurtigt, men samtidig i deres eget tempo kan opnå fortrolighed med emnet.

 

FACILITATED LEARNING

Skræddersyede læringsprogrammer, der afmystificerer økonomi og udvikler deltagernes finansielle færdigheder.

Selv om digitalisering har skabt helt nye muligheder, er instruktørledet undervisning stadig et vigtigt grundelement indenfor næsten alle uddannelser.
Vores undervisning er baseret på Visual Language of Finance™ - en unik pædagogik, der visualiserer hele det finansielle sprog i letforståelige grafik, og efterfølgende giver deltagerne mulighed for at teste deres kompetencer i virksomhedsspil. Denne metode har i årenes løb vist sig at være helt uovertruffen, uafhængigt af deltagernes forudsætninger - det er det vi kalder Bonanzametoden eller The Bonanza Way.

 

LEARNING ROUND-UP

Automatiske online remindere fuldender læringscirklen og sikrer langsigtet vidensfastholdelse.

Mulighederne for onlinelæring er nærmest uendelige, ikke mindst når det kommer til at repetere og genopfriske ens færdigheder. Men vi anvender også online-undervisningsom som en fleksibel og hurtig måde at supplere viden med, når fundamentet allerede er skabt idet et uddannelsesprogram ofte bygger på en kombination af de oprindelige læringsmål og behov, der opstår undervejs.

 

PERFORMANCE SUPPORT

App'en som tydliggører nøgleområder og sikrer, at de vigtige virksomheds-økonomiske områder forbliver i fokus over tid.

Bonanza-IQ (BiQ) app'en er et uovertruffent værktøj, når det drejer sig om at fastholde tillærte viden. I 6-8 uger efter afsluttet uddannelse vil deltagerne via app'en modtage push-notifikationere ca. 2 gange om ugen med skarpe spørgsmål.
BiQ tilsigter at holde økonomien i fokus over tid. Sammenlignet med e-mail opfølgning har BiQ vist sig at give en næsten fordoblet responsrate. BiQ registrerer også hurtigt potentielle videnshuller bl.a. via ugentlige datarapporter.

 

TOOLS

Vores digitale værktøjer forenkler både analyse og kommunikation af finansiel information.

Alle vores værktøjer er udviklet til at gøre virksomhedens økonomi så visuel letforståelig som muligt. For dit salgsteam kan det være BonanzaGraf, som konverterer finansiel information direkte fra f.eks. UC eller Bisnodes databaser. I interne sammenhænge kan det handle om at tydeliggøre månedsrapporter, analyser og konkrete handlingsplaner. The Visual Language of Finance™ giver din organisation et nyt perspektiv på økonomi.

 

BONANZA TILBYDER

 

Et komplet program eller stand-alone sessioner?

 

Kontakt os